Ballina - EuropanColor

Aksesor, Ngjyra, Mekanizma,
për Mobiljeri - Zdruktari etj.
Go to content
Lavamana
Eurolux Lavaman
Forma dhe Madhësi të Ndryshme
Modelet Djathtas dhe Majtas
Alumin Gola
Alumin Profil Gola
Gola Horizontal L Profil
Gola Horizontal U Profil
Gola Vertikal L
Gola Vertikal U Profil
Smart Box Eurolux
Pa shipka
me 1 Shipk
me 2 Shipka
Amortizera me ndales dhe pa ndales
Doreza Varëse
Doresa Modele dhe
Madhësi të ndryshme
Varëse Modele të ndryshme
Mbajtëse Enësh për Kuzhin
Kilera Forma dhe Modele të ndryshëm
Mbajtëse Enësh Kiler të Rrumbullakët
Mbajtëse Enësh për Kuzhin
Kilera Forma dhe Modele të ndryshëm
Mbajtëse Enësh Kiler të Rrumbullakët
Fioka Shipka
Fioka Smartbox
Fioka Smart Flow
Fioka Alphabox
Llagera
Llagera Smart Slide
Llagera Smart push open
Llagera të Thjesht
Bagllam
Bagllam të drejta
Bagllam gjysëm të lakuar
Bagllam të lakuara
Aksesor Grow
Mbajtëse për Lugë, Piruna etj.
Kofa për Mbeturina
Aksesor të ndryshëm
Vinkla plastike, Metali
Këmbëza Super Kualitet
Këmbëza për Tavolina Komode etj.
Këmbëza pa ngjyrosje
Madhësi të ndryshme
Vida ( Shrafa )
Vida të Madhësive
të ndryshme
Produkte nga Brendi Mitre Apel
Ngjitës 2 Komponent
Ngjitës ( Tutkall ) Druri
Silikona të Ndryshëm
Shkuma me dhe pa Presion etj.
Mano Produkte
Kufer për Vegla pune
Qanta për Vida dhe pjes të imta
Kutia për vida etj.
Iverica Swiss Krono
Swiss Krono Iverica
Iverica Kualitet i Lartë
Ngjyra të ndryshme
Fisco
Mjete matëse nga brendi FISCO
Tanimë EuropanColor është distributor për
Kosovë.
Artikuj
KlientDistributorët

Tanimë e keni mundësinë ti parashikoni Orendit e juaja duke e zgjedhur vet ngjyren e Iverices ju krijohet pamja e Orendive me ngjyrën që e keni zgjedhur ju.


RISI!!!       RISI!!!      RISI!!

Iverica të Kualitetit më të Lartë mbi 60 Ngjyra!

Tavolina Pune të Kualitetit më të Lartë mbi 20 Ngjyra!

Sherbim Kualitativ Prerje dhe ngjitje të PVC!

EuropanColor ka një kohë të gjatë që e bën këtë sherbim për prerjen e Ivericave Medijapanit Lesonitave etj.
Duke e parë nevojen e madhe që Klientët tanë e kan për prerjen e Ivericave Medijapanit, Ne kemi vendos që në këtë drejtim të zgjerohëmi edhe më shum me arsye që klientëve tanë të jua shkurtojm kohen e pritjes.
Së shpejti dotë pajisemi edhe me dy Makina për Prerjen e Ivericave dhe ngjitjen e PVC.
Disa nga produktet e EuropanColor!

Si duheni ti përdorni produktet e Apelit!

Europan Color Sh.p.k.
CONTACTS
Rruga Ismail Kryeziu
20000 Prizren ( Arban )
+383 44 200 536
  +383 44 745 210
info@europancolor.com
Vizitorët
Back to content