Apel - EuropanColor 2024

Go to content
Ngjitës për Dru dhe materiale tjera
4298 Apel Ngjitës 2 komponent 400 + 100gr
Add
9312 Apel Ngjitës 2 komponent 200 + 50gr.
Add
25236 Mitreapel Flex Ngjitës i shpejt 400+100ml
Add
25237 Mitreapel Autoband Ngjitës i Shpejt 200+40gr
Add
5913 Apel Ngjitës ndamas 100gr.
Add
10572 Apel Hobi Ngjitës për Dru 100gr.
Add
4476 Apel Poliuretan ngjitës për Dru 600ml.
Add
1629 Apel Express Marin Transparent 600ml.
Add
12176 Apel CW100 ngjitës për Dru D3-D4 700gr.
Add
12180 Apel ngjitës D3 Transparent për Dru WG90 700gr.
Add
1864 Apel Ngjitës MDF profil 600gr.
Add
10010 Apel Ngjitës Druri Katki 600gr.
Add
1862 Apel Ngjitës Druri D3 Konstruksioni Transparent 1kg.
Add
3856 Apel Ngjitës Druri D3 Konstruksioni Transparent 4kg.
Add
5168 Apel Ngjitës Druri Katki 4kg.
Add
3858 Apel Ngjitës Druri Katki 10kg.
Add
5167 Apel Ngjitës Druri Katki 28kg.
Add
10089 Apel Ngjitës Druri D3 Transparent 10kg.
Add
7858 Apel Ngjitës Druri D3 Transparent 25kg.
Add
12177 Apel CW100 ngjitës për Dru D3-D4 10kg.
Add
12178 Apel CW100 ngjitës për Dru D3-D4 25kg.
Add
12171 Apel Parket Masfiv ngjitës WG205 10kg.
Add
12170 Apel Parket Masfiv ngjitës WG205 28kg.
Add
5172 Apel Betamelt Hotmelt ngjitës për ABS B.K.522 25kg.
Add
6530 Apel Betamelt Hotmelt ngjitës për ABS B.K.528 25kg.
Add
10545 Apel Betamelt Hotmelt ngjitës për ABS B.K.538 25kg.
Add
3875 Apel Membran Ngjitës 1 Komponent Transparent 25kg.
Add
3876 Apel Membran Ngjitës 2 Komponent Transparent 25kg.
Add
12173 Apel Ngjitës për Sungjer S100 3kg.
Add
12172 Apel Ngjitës për Sungjer S100 15kg.
Add
11845 Apel Super ngjitës BK855
Add
Silikona të ndryshëm
5174 Apel Silicon Transparent 280ml.
Add
5175 Apel Silicon i Bardhë 280ml.
Add
5176 Apel Silicon i Zi 280ml.
Add
3648 Apel silikon i kuq GM700 Rezistent 300°C
Add
3854 Apel Silicon për Pasqyre Xham etj
Add
25009 Apel Silicon për Pasqyre Xham etj.
Add
12174 Apel Silicon Aquarium AS700 310ml.
Add
3510 APEL PUR Montage Kit 15min.
Add
12175 Apel Silicon ngjitës H660 High Tack290ml.
Add
11487 Apel Chemical Anchor KD100 345ml.
Add
3570 Apel Acril Silikon i Bardhë 500gr.
Add
12159 Silikon Antrasit Gri SE284 Soma 280gr.
Add
10842 Apel Hotmelt Stick HS 100
Add
10119 Silikon Transparent 280gr 250ml
Add
10120 Silikon Beyaz Bardh 280gr 250ml
Add
25238 Silikon i Zi 280gr 250ml
Add
25241 Apel PM 400S Sosis PU Mastik Beyaz 600ml Salam
Add
25242 Apel PM 410S Sosis PU Mastik Gri 600ml Salam
Add
Shkuma me dhe Pa presion
10844 Apel Shkum me Pishtol PF371 LOW 850gr.
Add
Sprej Pastrimi
10214 Apel Sprej për pastrim 200ml.
Add
3571 Apel Sprej për pastrim dhe shkelqim 200ml.
Add
10843 Apel Sprej për pastrim të Frenave BK20 500ml.
Add
25239 Sprej për Forma
Add
Izolirat
11843 Apel Izolir dy anë për led 10mmx10m.
Add
11847 Apel Izolir dy an per tepia 50mmx25m.
Add
11840 Apel Izolir dy an per tepia 19mmx25m.
Add
11849 Apel Izolir Bezi i Zi 48mmx25m.
Add
11848 Apel Izolir Bezi Gri 48mmx25m.
Add
11841 Apel Izolir aluminit 50mmx10m.
Add
11842 Apel Izolir kunder Rreshitje i Zi 50mmx25m.
Add
11846 Apel Izolir Kunder ujit i Bardhë 38mmx3.35m.
Add
PRIZREN
EuropanColor sh.p.k.
Rruga Prizren - Landovic
+383 44 200 536
+383 44 745 210
info@europancolor.com
Created with e-SiteHost
LIPJAN
EuropanColor sh.p.k.
Rruga QMI - Lipjan
Mbas Ures Autostrades
+383 44 648 887
+383 44 474 799
info@europancolor.com
Back to content