Bisedat - EuropanColor

Aksesor, Ngjyra, Mekanizma,
për Mobiljeri - Zdruktari etj.
Go to content

APEL Spray

EuropanColor
Published by Europan Color in Apel · 20 June 2020
Tags: MitreApel
EuropanColor është perfaqsues për Kosovë i Brendin Mitre Apel
Codi: 4298                                                      Codi: 9312
                             
Ngjitësi i menjëhershëm MITREAPEL është një ngjitës druri me 2 përbërës i cili mund të lidh shumëllojshmëri materialesh në sekonda me saktësi të shkëlqyeshme. Ka një lidhje shumë të fortë, të qëndrueshme dhe pothuajse të përsosur. Konsideroni këtë ngjitës si një ngjitës druri shumë të shpejtë. Nga përdorimi i përditshëm i operacioneve të lidhjes së vetme deri tek mobiljet profesionale.

Mitreapel Instant Adhesive mund të përdoret në shumëllojshmëri të aplikacioneve siç janë zdrukthëtari, fiksimi, riparimi, aplikacione DIY etj. Për më shumë informacione mbi ngjitësin më të mirë, ju lutemi shikoni videon tonë më poshtë.

Europan Color Sh.p.k.
CONTACTS
Rruga Ismail Kryeziu
20000 Prizren ( Arban )
+383 44 200 536
  +383 44 745 210
info@europancolor.com
Vizitorët
Back to content