denlaks - EuropanColor 2021

Go to content
3321
Denlaks TP-88/17 Lt.
Denlaks TP 880 T, është një ngjitës rrëshirë poliuretani bazuar në tretës, me forcë të lartë, të zhvilluar për industrinë e këpucëve.
Immediate availability
0.00 €
Add
3322
Denlaks TP-3100/17 Lt.
Denlaks TP 3100, është një ngjitës me rrëshirë poliuretani bazuar në tretës, lidhës poliuretani për lidhjen e PVC, poliuretani, termo, sintetike ose gome natyrale të këpucëve.
Immediate availability
0.00 €
Add
3357
Denlaks TP-28/17 Lt.
Denlaks T 28, është një pjesë e vetme, polikloropren i përgatitur me tretës dhe ngjitës me bazë rrëshire sintetike me forcë të lartë lidhës, të përgatitur me formulimin special. Hasshtë zhvilluar si një ngjitës me qëllim të përgjithshëm që do të përdoret në prodhimin e sipërm në këpucë, këpucë,
Immediate availability
0.00 €
Add
3655
Denlaks F-30/17 Lt. Suluksion
Denlaks F 30, me viskozitet të duhur dhe karakteristikë përhapëse, përdoret me qëllim të fiksimit të materialeve të para-fabrikuara para se të qepni. Përdoret gjithashtu, në sektorin e takave, prodhimi i rripave, çantave, etj.
Immediate availability
0.00 €
Add
4586
Denlaks Inter 500/17Lt.
Denlaks Inter 500, ngjitës kontakti për qëllime të përgjithshme bazuar në tretës. Veçanërisht i përshtatshëm për industrinë e këpucëve për lidhjen e këpucëve prej lëkure, lëkure artificiale dhe gome natyrale dhe mobilje, industri automobilistike për mobilimin e pjesëve të brendshme me tekstil ose lëkurë artificiale.
Immediate availability
0.00 €
Add
5246
DenlaksInter 333/17 Lt.
Denlaks İnter 333, është një pjesë e vetme,
polikloropren i tretshëm dhe ngjitës
kontakti me bazë rrëshire sintetike
me forcë të lartë lidhës,
të përgatitur me formulimin special,
të gatshëm për t’u përdorur.
Hasshtë zhvilluar si një ngjitës
Immediate availability
0.00 €
Add
6512
Denlaks Inter 333/6/3,4 kg.
Denlaks İnter 333, është një pjesë e vetme,
polikloropren i tretshëm dhe ngjitës
kontakti me bazë rrëshire sintetike
me forcë të lartë lidhës,
të përgatitur me formulimin special,
të gatshëm për t’u përdorur.
Hasshtë zhvilluar si një ngjitës
Immediate availability
0.00 €
Add
6513
Denlaks Inter 333/1 12/1L
Immediate availability
0.00 €
Add
4587
Denlaks Primer 285 S 15/1 Lt.
Denlaks Primer 285 S, është abetare halogjenizuese me dy pjesë dhe është e efektshme në thembra këpucësh gome vulcanized dhe termoplastike për lidhjen e sipërme me ngjitëse poliuretani Denlaks.
Immediate availability
0.00 €
Add
4588
Denlaks Densol V/1 Lt. 16/1
Denlaks Densol V, është pastrues i vetëm i këpucëve, përzierje e tretësave të ndryshëm të absorbimit të vajit. Veçanërisht i përshtatshëm për thembra këpucësh PVC dhe PU për pluhurin e pastër, vajin, ndotësit e ngjyrave në sipërfaqe përpara lidhjes me ngjitësit Denlaks.
Immediate availability
0.00 €
Add
CONTACTS
Rruga Ismail Kryeziu
20000 Prizren ( Arban )
+383 44 200 536
  +383 44 745 210
info@europancolor.com
Vizitorët
Prizren
Lipjan
Back to content