denlaks1 - EuropanColor

Aksesor, Ngjyra, Mekanizma,
për Mobiljeri - Zdruktari etj.
Go to content
Për çmime klikoni këtu!

Kodi
Pershkrimi
Pesha
Porosit
3321
Denlaks TP-88/17 Lt.
Denlaks TP 880 T, është një ngjitës rrëshirë poliuretani bazuar në tretës, me forcë të
lartë, të zhvilluar për industrinë ekëpucëve.
TP-88/17 Lt.
Kodi
Pershkrimi
Pesha
Çmimi
3322
Denlaks TP-3100/17 Lt.
Denlaks TP 3100, është një ngjitës me rrëshirë poliuretani bazuar në tretës,
lidhës poliuretani për lidhjen e PVC, poliuretani, termo, sintetike ose
gome natyrale të këpucëve
TP-3100/17 Lt

Kodi
Pershkrimi
Pesha
3357
Denlaks T 28, është një pjesë e vetme,
polikloropren i përgatitur me tretës dhe
ngjitës me bazë rrëshire sintetike me forcë të lartë lidhës, të përgatitur me formulimin
special. Hasshtë zhvilluar si një ngjitës me qëllim të përgjithshëm që do të përdoret në
prodhimin e sipërm në këpucë, këpucë,
T 28 / 17L

Kodi
Pershkrimi
Pesha
3655
Denlaks F 30, me viskozitet të duhur dhe
karakteristikë përhapëse, përdoret me qëllim të fiksimit të materialeve të para-fabrikuara
para se të qepni. Përdoret gjithashtu, në sektorin e takave, prodhimi i rripave,
çantave, etj.
F 30 / 17L

Kodi
Pershkrimi
Pesha
4586
Denlaks Inter 500, ngjitës kontakti për
qëllime të përgjithshme bazuar në tretës. Veçanërisht i përshtatshëm për industrinë e
këpucëve për lidhjen e këpucëve prej lëkure, lëkure artificiale dhe gome natyrale
dhe mobilje, industri automobilistike përmobilimin e pjesëve të brendshme me
tekstil ose lëkurë artificiale.
Inter 500 / 17L

Kodi
Pershkrimi
Pesha
5246
Denlaks İnter 333, është një pjesë e vetme,
polikloropren i tretshëm dhe ngjitës kontakti me bazë rrëshire sintetike
me forcë të lartë lidhës, të përgatitur me formulimin special,
të gatshëm për t’u përdorur. Hasshtë zhvilluar si një ngjitës
Inter 333 / 17L

Kodi
Pershkrimi
Pesha
6512
Denlaks İnter 333, është një pjesë e vetme,
polikloropren i tretshëm dhe ngjitës kontakti me bazë rrëshire sintetike
me forcë të lartë lidhës, të përgatitur me formulimin special,
të gatshëm për t’u përdorur. Hasshtë zhvilluar si një ngjitës
1 Lt.
Kodi
Pershkrimi
Pesha
4587
Denlaks Primer 285 S, është abetare
halogjenizuese me dy pjesë dhe është e efektshme në thembra këpucësh gome
vulcanized dhe termoplastike për lidhjen e sipërme me ngjitëse poliuretani Denlaks.
Pr. 285 S / 1L
Kodi
Pershkrimi
Pesha
4588
Denlaks Densol V, është pastrues i vetëm i
këpucëve, përzierje e tretësave të ndryshëm të absorbimit të vajit. Veçanërisht i
përshtatshëm për thembra këpucësh PVC dhe PU për pluhurin e pastër, vajin, ndotësit e
ngjyrave në sipërfaqe përpara lidhjes me ngjitësit Denlaks.
Densol V / 1L
Kodi
Pershkrimi
Pesha

6513
Denlaks İnter 333, është një pjesë e vetme,
polikloropren i tretshëm dhe ngjitës kontakti me bazë rrëshire sintetike
me forcë të lartë lidhës, të përgatitur me formulimin special,
të gatshëm për t’u përdorur. Hasshtë zhvilluar si një ngjitës
1L
Kodi
Pershkrimi
Dimenz.
6660
Denlaks Denform M-50 200Kg.
Denf. M-50 / 200kg
Europan Color Sh.p.k.
CONTACTS
Rruga Ismail Kryeziu
20000 Prizren ( Arban )
+383 44 200 536
  +383 44 745 210
info@europancolor.com
Vizitorët
Back to content