Punsohu - EuropanColor sh.p.k.

PRIZRENI: +383 44 745 210,      LIPJANI: +383 44 648 887
info@europancolor.com
Ngjyra - Llaqe - Sadolin - Ngjitës për Dru - Shkuma - Silikona - Iverica - Medijapan - Kompakt - Dhe shumqka tjeter.
Go to content
Aplikoni për Punë!
Të interesuarit Pasi që të Aplikoni ne dotëju kontaktojm dhe dotëju informojm për gjendjen e vendeve të punës.

Ju Faleminderojm të nderuar

 Prizren Lipjan

 Administrat Premje (Sharrë)
 Shitje Shofer Kat. C
 Depo Puntor Fizik
 Beqarë/e i-e Martuar

 Shkolla 9 Vjeqare Univerziteti
 Shkolla e Mesme Të tjera Studime


 Shqip Anglisht
 Turqisht Boshjakisht


 Word
 Excel
 Publisher

kostenloser Unofficial WsX5 Counter!
Back to content