RRETH NESH - EuropanColor 2024

Go to content
Rreth Nesh
Europan Color është një nga firmat kryesore në vend. Duke kombinuar ekspertizën, përvojën dhe energjinë e stafit tonë, çdo klient merr vëmendje të afërt personale dhe profesionale.
Europan Color është themeluar në vitin 2000 në Prizren, Kosovë. Ne ofrojmë llojllojshmeri tëmadhe të Produkteve:Pjes për Kuzhina,Vegla Pune,Produkte per punimin e Drurit Hekurit si përshembull Ngjyra LLaqe Ngjitës dhe Bulona të ndryshen etj.

Misioni Ynë
Europan Color ekziston falë përkushtimit dhe punes së zellshme të mijëra bashkpuntorve ndër Vite. Stafi i Europan Color kanë njohuri, përvojë dhe burime të konsiderueshme dhe përpiqen t’i sigurojnë të gjithë klientëve shërbime të shpejta dhe të personalizuara.
Klientët tanë kanë përparësinë e të punuarit me një firmë profesionale që kombinon stafin dhe burimet e një firme të madhe me filozofinë e përgjegjësisë personale për secilin Klient.

Vizioni Ynë
Rritja e pozicionit në treg përmes kryerjes së një game të gjerë shërbimesh profesionale dhe teknike, duke mbetur të angazhuar për të ofruar nivelet më të larta të shërbimit dhe këshillimit të personalizuar për klientin dhe ruajtjen e nivelit të lartë të etikës dhe profesionalizmit. EuropanColor e konsideron investimin në cilësi dhe në vlera, si një garanci për rritjen dhe ruajtjen e pozicionit  të saj si një konkurrent i rëndësishëm në treg. Qëllimet tona të ardhshme janë të zgjerojmë dhe të përmirësojmë më tej pozicionin me profesionalizmin tonë, jo vetëm në Prizren e Lipjan, por edhe në tër Kosovën.

Vlerat Tona
 
Ne jemi një Firmë e orientuar nga vlerat dhe prandaj të gjithë njerëzit tanë janë të përkushtuar me krenari për vlerat e mëposhtme: Ruatja e Cilësisë dhe Integritetit - Filozofia jonë e shërbimit të klientit ka për qëllim të krijojë një marrëdhënie me klientin të ndërtuar mbi integritetin dhe besimin. Njohuria - Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbime tepër cilësore nga një personel i kualifikuar e me ekselencë profesionale. Respekti - Ne fokusohemi tek individi, kuptojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientit dhe shkojmë ‘’përtej rrugës’’ për t'i përmbushur ato.Entuziazmi - Ne besojmë se suksesi ynë varet para së gjithash nga njerëzit, prandaj ne punësojmë dhe i ushqejmë punonjësit tanë me një pasion dhe përkushtim për ofrimin e shërbimit të cilësisë më të lartë për klientët tanë.
PRIZREN
EuropanColor sh.p.k.
Rruga Prizren - Landovic
+383 44 200 536
+383 44 745 210
info@europancolor.com
Created with e-SiteHost
LIPJAN
EuropanColor sh.p.k.
Rruga QMI - Lipjan
Mbas Ures Autostrades
+383 44 648 887
+383 44 474 799
info@europancolor.com
Back to content