SHERBIMET - EuropanColor 2024

Go to content
Eksporti
Eksporti është një faktor i rëndësishëm për zhvillimin stabil  ekonomik  i cili ndikon njëkohësisht edhe në përmirësimin e konkurrencës së vendit në skenën ndërkombëtare. Agjenciа për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit të Republikës së Kosovës është i përfshirë në promovimin e produkteve dhe shërbimeve vendore në tregjet e huaja dhe ofron ndihmë në procesin e rritjes së eksportit të tyre.
Ndërmarrjet e Republikes së Kosovës eksportojnë produkte dhe shërbime për disa arsye:  eksporti mund të rrit shitjet dhe fitimet nëse mallrat krijojnë tregje të reja ose i zgjerojnë tregjet ekzistuese, madje mund edhe të paraqesin mundësi për të kapur një pjesë të konsiderueshme të tregut.

Kompania jonë "EuropanColor sh.p.k." në bazë të këtyre kritereve ka vendosë që sherbimet dhe Prodhimin ta rrit në mënyr që sa më shum të kemi eksporte jasht vendit në drejtim të shteteve Evropjane dhe më gjërë. Për ta arritur këtë është e nevojshme që të bejm punsimin e kuadrit profesional pra ta rrisim numrin e të punsuuarve gjë që është e mirseardhun për Shtetin tonë.
"EuropanColor sh.p.k." për momentin nje rreth 37 Puntor dhe Staf, Prandaj Cil i ynë është që duke e rrit numrin e Makinave të prodhimit nikohësisht ta rritim edhe numrin e Puntorëve, Në këtë drejtim jemi mëse të sigurt meqë kemi gjetë klient potencial në Gjermani Zvicërr e Austri për eksportin e Prodhimeve tona siqjan Kuzhina Orendi Mobilje të ndryshme etj.
Reparti i Premjeve!
Ky është reparti i sherbimeve të prerjeve në dimenzione të ndryshme,
në këtë repart jan të punsuar 8 persone ndërsa ne kemi kapacitet më shum po ti kishim edhe disa makina tjera të prodhim.
Reparti i Montimit!
Ky është reparti i Montimeve të Mobiljeve Orendive etj.
në këtë repart jan të punsuar 4 persone ndërsa ne kemi kapacitet më shum po ti kishim edhe disa makina tjera të Prodhimit dhe Montimit.
Reparti i Punimeve me CNC!
Ky është reparti i sherbimeve i prerjeve në CNC dimenzione të ndryshme,
në këtë repart jan të punsuar 2 persone ndërsa ne kemi kapacitet më shum po ti kishim edhe disa makina tjera të prodhim.
PRIZREN
EuropanColor sh.p.k.
Rruga Prizren - Landovic
+383 44 200 536
+383 44 745 210
info@europancolor.com
Created with e-SiteHost
LIPJAN
EuropanColor sh.p.k.
Rruga QMI - Lipjan
Mbas Ures Autostrades
+383 44 648 887
+383 44 474 799
info@europancolor.com
Back to content